Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

Στην ΠΑΠ Ελασσόνας για Πάσχα ο Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης


Ανήμερα του Πάσχα επισκέφτηκε την προκεχωρημένη αποθήκη πυρομαχικών (ΠΑΠ) Ελασσόνας ο Γιώργος Κατσιαντώνης. Αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό της στρατιωτικής μονάδας και τσούγκρισε με τους φαντάρους τα παραδοσιακά κόκκινα Πασχαλινά αυγά.» Είναι ημέρα που οι περισσότεροι βρισκόμαστε στα σπίτια μας για το Πασχαλινό τραπέζι με τους δικούς μας ανθρώπους, είστε και εσείς όμως που πιστοί στο καθήκον υπηρετείτε την πατρίδα μας και μας κάνετε υπερήφανους » δήλωσε ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων που ευχήθηκε γρήγορη «Ανάσταση» στην…Πατρίδα μας !Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.