Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Διεθνές Σχολείο Επιχειρησιακής Σχεδίασης στην ΑΔΙΣΠΟΑπό τις 20 Μαρτίου έως τις 7 Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκε η 3η Εκπαιδευτική Σειρά του Διεθνούς Σχολείου Επιχειρησιακής Σχεδίασης (ΔΙΣΕΣ), με τίτλο ‘’International Joint Operations Planning Course’’, στις εγκαταστάσεις της Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ), στη Θεσσαλονίκη.


Στο σχολείο συμμετείχαν 16 Αξιωματικοί από την Κύπρο, τις ΗΠΑ,  τα ΗΑΕ,  την πΓΔΜ, τους 3 Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων και τα Σώματα Ασφαλείας.
Σκοπός του σχολείου, το οποίο πραγματεύεται τις αρχές και τις διαδικασίες της επιχειρησιακής σχεδίασης, είναι η εξάσκηση των σπουδαστών στην αντιμετώπιση ταχέως εξελισσόμενων καταστάσεων στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.