Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Συγκίνηση στην Ιερά Μονή Δοχειαρίου – Ιάπωνας βαπτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος (ΒΙΝΤΕΟ)Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου, και μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε στη Μονή Δοχειαρίου, καθώς τελέστηκε η βάπτιση ενός 49χρονου Ιάπωνα, που έλαβε το όνομα Αναστάσης.

Η συγκίνηση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα όλων και ειδικά του Ηγουμένου, Αρχιμανδρίτη Γρηγορίου. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το γεγονός ότι ανάδοχος του νεοβαπτισμένου ήταν ένα μικρό παιδί από την Αθωνιάδα.
Με τον τρόπο αυτό βλέπουμε πως στο Αγιον Ορος τελείται έργο και δημιουργείται βάση από τα μικρά παιδιά που και φέτος το Πάσχα κατά εκατοντάδες κατέκλυσαν με τους γονείς τους τις Μονές.
Σε δηλώσεις που μας έκανε ο νέος μας αδελφός, είπε πως γνώρισε την Ορθοδοξία στην Αμερική όπου ζούσε. Αμφιταλαντεύτηκε γιατί γνώρισε την Ορθοδοξία κα το Ρωμαιοκαθολικισμό και τελικών αποφάσισε ότι ο αληθινός δρόμους του Θεού είναι στην Ορθοδοξία, ενώ όταν γνώρισε το Αγιο Ορος αποφάσισε ότι αυτός ήταν ο τόπος που ήθελε να βαπτισθεί…

Ευχαριστούμε τον Θεό που μας έδωσε τη χαρά να παρευρεθούμε στο μυστήριο αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.