Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Τα...τσούγκρισε με τα στελέχη της ΕΔΚΥΚ ο Α/ΓΕΕΦ Αντγος Ηλίας Λεοντάρης


Πάσχα με τα στελέχη και τους οπλίτες Μονάδων της Εθνικής Φρουράς και της ΕΛΔΥΚ/3/1 έκανε ο Αρχηγός του ΓΕΕΦ Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης.

Ανήμερα της Λαμπρής ο Αρχηγός επισκέφθηκε το στρατόπεδο  της ΕΛΔΥΚ όπου τον υποδέχθηκε ο Έλληνας Ταξίαρχος Γεώργιος Κωστίδης καθώς και Κύπριοι Διοικητές Μονάδων με τα στελέχη τους.
Σε μια υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί ο Στρατηγός Λεοντάρης τσούγκρισε τα παραδοσιακά κόκκινα αυγά και ευχήθηκε το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ στα στελέχη και τους οπλίτες της μονάδος με τους οποίους και συνομίλησε για αρκετή ώρα.

Δείτε φωτό του kranosgr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.