Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Στα φυλάκια του Έβρου αυτή την ώρα ο Υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ με τον Δκτη του Δ΄ΣΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά


Περιοδεία στα ακριτικά φυλάκια του Έβρου πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο Υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουϊκ. 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr, ο κύριος Κουίκ τον οποίο συνοδεύει ο Στρατηγός Διοικητής του Δ'ΣΣ  Γεώργιος Καμπάς, επιστρέφει από μονάδες και φυλάκια στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης για την τελετή παραλαβής του Αγίου Φωτός. 


Πριν από λίγο υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία του kranosgr με τον Υφυπουργό Εξωτερικών ο οποίος μαζί με το Στρατηγό της πρώτης γραμμής Γεώργιο Καμπά, έστειλαν τις ευχές τους στους αναγνώστες του kranosgr.
"Βρίσκομαι στα ευλογημένα χώματα της Θράκης μας. Εδώ θα περιμένω να γιορτάσω και την Ανάσταση, με το Άγιο Φως που θα μας έλθει από τον Πανάγιο Τάφο μέσω Αθηνών, όπου θα του έχει γίνει υποδοχή όπως του αρμόζει και γίνεται όλα τα προηγούμενα χρόνια. Με τιμές Αρχηγού Κράτους", ήταν η πρώτη δήλωση του κου Κουϊκ κατά την άφιξή του στον Έβρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.