Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Υπτγος Σπύρος Βαζούρας: «Δεν έχουμε ένδειξη για κλείσιμο της ΣΕΤΤΗΛ»!Το ενδεχόμενο  να υπάρξει κάποια μεταβολή ως προς τα λειτουργικά δεδομένα της ΣΕΤΤΗΛ στο άμεσο μέλλον, απέκλεισε ο νέος διευθυντής Τεχνικού του ΓΕΣ- υποστράτηγος  κ. Σπύρος Βαζούρας, ο οποίος επισκέφτηκε χθες το στρατόπεδο του Πύργου.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση  της «ΠΡΩΤΗΣ», ο κ. Βαζούρας τόνισε πως δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία για το προσωπικό ούτε και για την τοπική κοινωνία, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι  ο ίδιος δεν μπορεί να γνωρίζει εάν μελλοντικά υπάρξουν κάποιες εξελίξεις, στα πλαίσια της νέας δομής δυνάμεων.
Αναφερόμενος εξάλλου στην τωρινή λειτουργία της ΣΕΤΤΗΛ, ο επικεφαλής του Τεχνικού του ΓΕΣ δήλωσε πως «είναι μία σχολή που για εμάς αποτελεί κοιτίδα για τις τηλεπικοινωνίες, την οποία προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε και προς αυτή την κατεύθυνση λειτουργούμε».
Ακόμη ο κ. Βαζούρας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της διασύνδεσης  της μονάδας με άλλους εκπαιδευτικούς φορείς, όπως λ.χ. το ΤΕΙ Πύργου, στα πλαίσια και του πνεύματος εξωστρέφειας  που προωθεί  ο νέος αρχηγός του ΓΕΣ αντιστράτηγος κ.Αλκιβιάδης Στεφανής.

«Φυσικά και θα μπορούσαν να υπάρχουν τομείς που να συνεργάζεται η ΣΕΤΤΗΛ, είτε είναι ο δήμος, ένα ΤΕΙ  , ή ένα πανεπιστήμιο. Δεν θέλουμε να είμαστε αποκομμένοι από  την κοινωνία» επεσήμανε ο Δ/ντης Τεχνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.