Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Πρόεδρος ΛΕΦΕΔ Εφ. Ταγματάρχης Γιάννης Σιδηρόπουλος: ''Φέτος είναι η πρώτη φορά που ο Στρατός είναι πιο κοντά μας''

Μια σημαντική συνέντευξη με πολλά μηνύματα έστειλε μέσα από το kranosgr, ο Πρόεδρος της ΛΕΦΕΔ Έφεδρος Ταγματάρχης Γιάννης Σιδηρόπουλος, από την Αργυρούπολη Κιλκίς. Τον συναντήσαμε στο χώρο που διεξάγεται η άσκηση ''ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2017'' όπου και παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο kranosgr.
Ο Εφ. Ταγματάρχης Γιάννης Σιδηρόπουλος μίλησε έξω από τα δόντια για όλα. Αναφέρθηκε στο ρόλο των Εφέδρων, τη σχέση τους με την κοινωνία και τις ΕΔ ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη στήριξη που τους παρείχε τόσο ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος καθώς και ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής οι οποίοι βρίσκονται κοντά τους.

Δείτε το βίντεο του kranosgr με τη συνέντευξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.