Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον Πρέσβυ του Μαρόκου στην Ελλάδα

Την Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, συναντήθηκε στο γραφείο του, με τον Πρέσβυ του Μαρόκου στην Ελλάδα, Mr Samir Addahre, με τον οποίο συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Ειδικότερα, συζητήθηκε η εξέλιξη του πλαισίου συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων των 2 χωρών, όπως συμφωνήθηκε κατά την επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο Μαρόκο από 31 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2017, στους τομείς επιχειρησιακής και ατομικής εκπαίδευσης καθώς και της ανταλλαγής πληροφοριών.


Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι στον λιμένα Πειραιώς έχουν καταπλεύσει, στο πλαίσιο ολιγοήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης, 2 Πολεμικά Πλοία του Μαρόκου, η Κ/Β ‘’Tarik Ben Ziyad’’ και η Κ/Β ‘’Sultan Moulay Ismail’’.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.