Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Επισκέψεις Αρχηγού ΓΕΑ σε Μονάδες της ΠΑ

Τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, επισκέφθηκε Μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) του Νομού Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα την 350 Πτέρυγα Κατευθυνόμενων Βλημάτων (350ΠΚΒ), την 113 Πτέρυγα Μάχης (113ΠΜ), το 1ο Κέντρο Ελέγχου Περιοχής (1οΚΕΠ) και τη Σχολή Υπαξιωματικών Διοικητικών (ΣΥΔ).

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων ο Αρχηγός ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα των Μονάδων και της Σχολής, συνομίλησε με το προσωπικό και έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.