Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Οι πραγματικοί μαχητές!''Εδώ ξεχωρίζουν οι πραγματικοί μαχητές από τους μαχητές της τηλεόρασης, του facebook και των σελίδων του διαδικτύου''. Με τα λόγια αυτά περιέγραψε το μέλος του Διοικητικού  Συμβουλίου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Λάρισας, Έφεδρος Ανθυπολοχαγός Μιχάλης Φωκάς, το ρόλο των συμμετεχόντων εφέδρων μελών Συνδέσμων και Ομοσπονδιών στην Πανελλήνια Άσκηση ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2017, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία χθες το μεσημέρι.

Μαζί με το επίσης δραστήριο μέλος της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Λάρισας, Εφ. Δεκανέα Κωνσταντίνο Παππά, μίλησαν στο kranosgr για την διεξαγωγή της άσκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.