Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Εκπροσώπηση από τον Αμερικανικό Στρατό στην κηδεία του Συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου

Μια καλή φίλη του kranosgr, συναντήσαμε χθες στην κηδεία του αδικοχαμένου στελέχους της 1ης Στρατιάς Συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου στο Παλαιοκλήσι Καρδίτσας. Πρόκειται για την Ελληνοαμερικανίδα Ταγματάρχη Nikolitsa Wooten η οποία υπηρετεί στο NRDC/GR. Εκπροσωπώντας την Αμερικάνικη πρεσβεία και τον Στρατό των ΗΠΑ η Ταγματάρχης Wooten μετέφερε τις συλλυπητήριες ευχές την φίλης και συμμάχου χώρας Αμερικής στην οικογένεια του νεκρού Αξιωματικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.