Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Η ΕΑΑΣ Καβάλας στο Οχυρό Ιστίμπεη

 Η Ένωση Αποστράτων Αξκών/Παρ-μα Καβάλας στα πλαίσια της επετείου της Μάχης των Οχυρών,συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις την 09-ΑΠΡΙΛΙΟΥ-2017, στο Οχυρό <<ΙΣΤΙΜΠΕΗ>.Τις εκδηλώσεις τίμησε με την παρουσία του ο Δκτης Ιης Στρατιάς, Ανγος Ζερβάκης Δημόκριτος,λοιπές Στρατιωτικές και Πολιτικές Αρχές και πλήθος κόσμου.Απο την ΕΑΑΣ/Παρ-μα Καβάλας συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Παρ-ματος,με το Τ.Σ και πολλά μέλη.


 Μετά τις εκδηλώσεις ακολούθησε γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής και στη συνέχεια επίσκεψη-προσκήνυμα στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ακριτοχωρίου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.