Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Αποκλειστικό: Με Ελικόπτερο Χιούι θα πετάξει αύριο ο Πάνος Καμμένος

Τα Ελικόπτερα Χιούι είναι μάχιμα και άριστα συντηρημένα. Αυτό είναι το μήνυμα που θα στείλει αύριο ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ο οποίος πριν από λίγη ώρα συνομίλησε με το kranosgr.

Σε συνάντησή μας μετά το τέλος της νεκρώσιμης ακολουθίας του άτυχου Υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή στη Φαλάνη Λάρισας, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας παρά τη δυσκολία της στιγμής και την εμφανή συγκίνησή του, μας ανέφερε ότι αύριο κατά την επιστροφή του από την Καρδίτσα όπου θα παραστεί στην κηδεία του Συνταγματάρχη (ΤΘ) Θωμά Αδάμου, θα μεταβεί στη μονάδα των άτυχων χειριστών του ελικοπτέρου στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας όπου μετά από ομιλία που θα κάνει σε όλο το προσωπικό θα πετάξει ο ίδιος με ελικόπτερο Χιούι. 

Πρόκειται για μια σωστή απόφαση του Υπουργού η οποία θα επιδράσει θετικά στην ψυχολογία των στελεχών της Αεροπορίας Στρατού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.