Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Παραιτήθηκε ο Εκπρόσωπος τύπου του ΓΕΣ Σχης Νίκος Φανιός


Την παραίτησή του υπέβαλε νωρίς σήμερα το πρωί στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, ο Εκπρόσωπος τύπου του ΓΕΣ Συνταγματάρχης Νίκος Φανιός. 


Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής που φθάνουν στο kranosgr, κάνουν λόγο για μια απόφαση η οποία είχε παρθεί από καιρό από το Συνταγματάρχη Φανιό ο οποίος ανέμενε πρώτα την ολοκλήρωση της διαδικασίας των κρίσεων και των προαγωγών για να ανακοινώσει την απόφασή του. 


Οι λόγοι της αιφνίδιας παραίτησης τους οποίους γνωρίζει το kranosgr, έχουν σχέση με δελεαστική  πρόταση από μεγάλο υπό ίδρυση τηλεοπτικό σταθμό στον πετυχημένο εκπρόσωπο τύπου του ΓΕΣ Νίκο Φανιό να αναλάβει τον τομέα επικοινωνίας.


Έτσι μέσα στο επόμενο διάστημα και εφόσον το deal κλείσει, αναμένεται και η παραίτηση από το στράτευμα. 
Εάν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, θα είναι η πρώτη φορά που εν ενεργεία στέλεχος του στρατού ξηράς με πετυχημένη πορεία στον τομέα του, θα αναλάβει ένα εξίσου σημαντικό πόστο στην ιδιωτική τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.