Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Λήμνος: Η 88 ΣΔΙ τιμάει τον προστάτη του Στρατού Ξηράς Άγιο Γεώργιο

Στο πλαίσιο του εορτασμού της μνήμης του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου, προστάτη του Στρατού Ξηράς, την Κυριακή 23  Απριλίου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στην ΠΕ 88 ΣΔΙ «ΛΗΜΝΟΣ».

Πιο συγκεκριμένα, στις 11:20 το πρωί θα τελεστεί δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου του Στρατοπέδου «ΚΑΡΔΑΜΗΛΑ», και στη συνέχεια θα ακολουθήσει επίσκεψη στην έκθεση οπλικών συστημάτων.
Στις εκδηλώσεις θα παρίστανται οι θρησκευτικές, πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του νησιού.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.