Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Το κοινωνικό πρόσωπο της 88 ΣΔΙ μέσα από μια συνέντευξη του Τχη (ΥΙ) Λούκα Θωμά

«Υγεία υπέρ όλων, όμως υπέρ πάντων η πρόληψη».   

Η 7η Απριλίου έχει χαρακτηριστεί από τον Π.Ο.Υ., ως η παγκόσμια ημέρα υγείας, ο Στρατιωτικός Ιατρός κ. Θωμάς Λούκας, Διοικητής του 88 Τάγματος Υγειονομικού Λήμνου, αναδεικνύει τον κοινωνικό ρόλο του στρατεύματος, μέσα από μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που δίνει στο LimnosReport, τονίζοντας ιδιαίτερα την σημαντικότητα της πρόληψης.
Ευχαριστούμε τον Στρατιωτικό Διοικητή Λήμνου, Ταξίαρχο κ. Ρουμάνη Γρηγόριο και το Γενικό Επιτελείο Στρατού, για την έγκριση της συνέντευξης αυτής, όπου πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο Βερτσώνη στο Πλατύ της Λήμνου.

   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.