Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Νέα Ιατρική Ειδικότητα στο 404 ΓΣΝ Λάρισας

Νέα ιατρική ειδικότητα στο 404 ΓΣΝ Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, με νέα ιατρική ειδικότητα ενισχύεται το τρίτο στρατιωτικό νοσοκομείο της χώρας.


Πρόκειται για την ειδικότητα του Αγγειοχειρουργού, η οποία δεν υπήρχε μέχρι σήμερα και καλύφθηκε πριν από δέκα περίπου ημέρες.
Οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι ασθενείς, μπορούν να αντλούν πληροφορίες για τη λειτουργία του ιατρείου από τη γραμματεία του νοσοκομείου.
Η παραπάνω ενέργεια δείχνει το αμέριστο ενδιαφέρον του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και του νέου Αρχηγού του ΓΕΣ Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή για τη συνεχή αναβάθμιση του νοσοκομείου.

Χθες κατά τη διάρκεια της δεξίωσης στο 404 μετά την τελετή του μνημοσύνου για τους πεσόντες στρατιωτικούς υγειονομικού, η τοποθέτηση του Αγγειοχειρουργού ήταν ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης που απέσπασε μόνο θετικά σχόλια.

Ας ελπίσουμε ότι σύντομα με τις μεταθέσεις που θα ακολουθήσουν, θα ενισχυθεί και με άλλες ειδικότητες όπως αυτή του Ουρολόγου και του Γαστρεντερολόγου που είναι από τις πλέον απαραίτητες και αποτελούν και ένα αίτημα των δικαιούχων της Θεσσαλικής Περιφέρειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.