Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

Στο 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο το βράδυ της Αναστάσεως ο Δκτης 1ης Στρατιάς Δημόκριτος Ζερβάκης
Ανάσταση στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας για το Διοικητή της 1ης Στρατιάς Δημόκριτο Ζερβάκη. Όχι μην πάει το μυαλό σας στο κακό. Ο Στρατηγός χαίρει άκρας υγείας και η είδηση δεν σχετίζεται με θέμα ασθένειας. Αφορά την επίσκεψη  του Στρατηγού Ζερβάκη στο νοσοκομείο για ευχές.
Όπως σχολιάστηκε έντονα χθες βράδυ σε στρατιωτικά ''πηγαδάκια'' της Λάρισας, θετική και μόνο εντύπωση προκάλεσε η στάση του Στρατάρχη να μεταβεί τη νύχτα της Αναστάσεως στο νοσηλευτικό ίδρυμα του Στρατού.


Όπως έγινε γνωστό στο kranosgr, μετά το τέλος της Αναστάσιμης ακολουθίας, την οποία ο Στρατηγός παρακολούθησε ολόκληρη, μετέβη με το Άγιο Φως στο 404 όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό που βρισκόταν σε υπηρεσία. Απλά και ανθρώπινα ο Στρατηγός είπε το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και αποχώρησε αφήνοντας άφωνο το προσωπικό που μόνο το Στρατάρχη δεν περίμενε να δει τη βραδιά της Αναστάσεως στις 3 τα ξημερώματα!
Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στο Στρατηγό για την ενέργεια του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.