Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

4 χρόνια φυλάκιση γιατί έπαιρνε την πολεμική σύνταξη της νεκρής γιαγιάς του


Την πολεμική σύνταξη της γιαγιάς του, για 9 συνεχόμενα χρόνια από τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή, έπαιρνε ένας άνδρας από χωριό του Δήμου Τεμπών σε μια υπόθεση που είναι παρόμοια με πολλές άλλες που έχουν εμφανιστεί πανελληνίως αλλά και στη Λάρισα μετά τους ελέγχους που έγιναν το 2012.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση που εξετάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, το ύψος του ποσού με το οποίο ζημιώθηκε το ελληνικό δημόσιο ξεπέρασε τις 53.000 ευρώ. Ο κατηγορούμενος αρχικά κατά την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας αρνήθηκε την κατηγορία, ομολογώντας ωστόσο ότι καρπώθηκε τα χρήματα που αναλάμβανε ο ίδιος για τον εαυτό του και για λογαριασμό του συνδικαιούχου του κοινού τραπεζικού λογαριασμού αδελφού του στον οποίο κατά τους ισχυρισμούς του απέδωσε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων κατά τα πρώτα έτη της παράνομης ανάληψης της σύνταξης με σκοπό την επαγγελματική του αποκατάσταση…
Τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκιση 4 ετών, εξαγοράσιμη προς 4 ευρώ την ημέρα.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.