Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Επίσκεψη της Ειδικής Γραμματέως του ΥΠΕΘΑ Καλλιόπη Παπαλεωνίδα στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών «ΜΟΡΑΒΑΣ»Η Ειδική Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κα Καλλιόπη Παπαλεωνίδα το Μεγάλο Σάββατο 15 Απρ 17, πραγματοποίησε επίσκεψη στην περιοχή του Βόλου, όπου και επισκέφτηκε την 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών «ΜΟΡΑΒΑΣ».  Η Ειδική Γραμματέας ενημερώθηκε για την αποστολή, και το έργο της ταξιαρχίας και αντήλλαξε ευχές με τον Διοικητή Ταξχο κο Ευάγγελο Παπαδόπουλο και το εν υπηρεσία προσωπικό.

Τέλος, ξεναγήθηκε στους χώρους του Στρδου «ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ» και είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τον πρότυπο Βρεφονηπιακό Σταθμό της Φρουράς Βόλου "ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ", όπου την υποδέχτηκε η Υποδιευθύντρια Ανχης (ΥΓ) κα Στρίγκου Αικατερίνη
.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.