Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Η Τχης (ΥΝ) Μαριάνθη Πούλιου ενημερώνει τους μαθητές στο 2ο ΓΕΛ Μίκρας για τις στρατιωτικές σχολές


Την Πέμπτη 26 Απριλίου 2017, μετά από αίτηση του 2ου ΓΕΛ Μίκρας, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τη Διευθύντρια του Γραφείου Επιλογής της Σχολής, Ταγματάρχη (ΥΝ) Μαριάνθη Πούλιου, στους μαθητές του σχολείου σχετικά με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) και τις Παραγωγικές Σχολές.

Οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν βίντεο από διάφορες δραστηριότητες των ΕΔ και να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους σχετικά με τις Παραγωγικές Σχολές και την στρατιωτική ζωή, εν γένει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.