Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Βελτιώνεται συνεχώς η υγεία της 27χρονης Αρχιλοχία Βασιλικής Πλεξίδα


Σήμερα βγαίνει από την εντατική όπου νοσηλεύεται από την πρώτη στιγμή, η Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα, η μοναδική που επέζησε από την συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, με τους γιατρούς να την ετοιμάζουν για φυσιοθεραπείες και να δίνουν πλέον βαρύτητα στην ψυχολογία της ωστόσο σύμφωνα με την μητέρα της, η ψυχολογία της φαίνεται να φτιάχνει σιγά - σιγά, όπως και η σωματική της υγεία.

Μιλώντας η μητέρα της Βασιλικής, δήλωσε: «Έχει ξεπεράσει το σοκ και η υγεία της βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Ειλικρινά όλα είναι καλά. Δεν ξέρω πότε θα βγει από το νοσοκομείο. 

Δόξα τω Θεώ όλα είναι καλά. Το κορίτσι μου είναι καλά ψυχολογικά, εγώ δεν είμαι στα καλύτερά μου αλήθεια», πρόσθεσε.

Η Βασιλική Πλεξιδα ήταν η μοναδική που επέζησε από την μοιραία πρόσκρουση του ελικοπτέρου και η κατάθεση της μόλις το επιτρέψουν οι γιατροί της, θα ρίξει, όπως αναμένεται φως στα αίτια του δυστυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.