Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

‘’Κομάντο’’ σκότωσε 24χρονη χάρη στις στρατιωτικές του δεξιότητες - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ


Ένας 26χρονος στρατιώτης ονόματι Harry Dhilon σκότωσε την πρώην σύντροφο - Alice Ruggles -   χάρη στις δεξιότητες που απέκτησε κατά την στρατιωτική του εκπαίδευση στις Ειδικές Δυνάμεις της Βρετανίας (SAS) ... Ο άνδρας ο οποίος εκπαιδευόταν για να ενταχθεί στις Ειδικές Δυνάμεις μετά το χωρισμό του με την 24χονη για αρκετό χρονικό διάστημα παρακολουθούσε την κάθε της κίνηση. Χάρη στις δεξιότητες που είχε λάβει κατά την στρατιωτική του εκπαίδευση τελικά κατάφερε να ‘’χακάρει’’ τους προσωπικούς λογαριασμούς της νεαρής στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης γράφει η dailymail.  Ο 26χρονος ήταν ιδιαίτερα ενοχλητικός και δεν σταματούσε να την παίρνει τηλέφωνο και να τις στέλνει δώρα. Εν τέλη ο νεαρός πέρυσι τον Οκτώβριο,  κατάφερε να μπει στο διαμέρισμα που η κοπέλα έμενε σκαρφαλώνοντας από το παράθυρο και αφού άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα, της επιτέθηκε καρφώνοντας το στο λαιμό της με τέτοια αγριότητα που κατάφερε να φτάσει μέχρι και την σπονδυλική της στήλη….Μετά το άγριο φονικό ο ίδιος αρνήθηκε ότι την σκότωσε παρ’ ολο που το αίμα της βρέθηκε στο τιμόνι του αμαξιού του. Σύμφωνα με τη δήλωση του δράστη το θύμα συνεχώς του έκανε επιθέσεις όσο ήταν σε σχέση και εκείνη την ημέρα έπεσε πάνω στο μαχαίρι του...Η κοπέλα κατέληξε έχοντας με 24 μαχαιριές στο σώμα της... 


Ο στρατιώτης καταδικάστηκε σε 22 χρόνια φυλάκιση για τον βαρβαρικό τρόπο με τον οποίο σκότωσε την κοπέλα. 
Βίντεο : Oι κινήσεις του δράστη πριν το φονικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.