Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2017: Εντυπωσιακό βίντεο από έλεγχο οχημάτων και σύλληψη καταζητούμενων για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας''
Συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα με μεγάλη επιτυχία η άσκηση Πανελλήνιας εμβέλειας με την επωνυμία Μακεδονομάχος 2017, στην περιοχή της Αργυρούπολης Κιλκίς.
Η άσκηση ''Μακεδονομάχος'' αποτελεί το κορυφαίο γεγονός για την εφεδρεία με στόχο την αξιολόγηση και τη συντήρηση των Εφέδρων που συμμετέχουν από Ελλάδα και Κύπρο.
Η κάμερα του kranosgr που βρίσκεται στο χώρο της άσκησης καταγράφει τις δραστηριότητες των ομάδων. 


Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο που καταγράψαμε χθες το απόγευμα από άσκηση ελέγχου οχημάτων και σύλληψης καταζητούμενων για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από το ΣΕΕΔΑ Αττικής.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.