Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ: Τροποποιητική δήλωση με αναδρομικά έτους 2013


ANADROMIKA-2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ (ΠΟΕΣ)

Προς τις/τους συναδέλφους του ΣΞ.


Γνωρίζεται ότι, στις φετινές βεβαιώσεις αποδοχών, όπως αυτές αναρτήθηκαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΓΕΣ, αφορώσες σε αποδοχές  που καταβλήθηκαν από 1 Ιαν 2016 έως και 31 Δεκ 2016, εκτός του παρελθόντος έτους 2016 θα αναγράφεται και το έτος 2013.


Μετά από πολλαπλά ερωτήματα συναδέλφων, η Ομοσπονδία μας επικοινώνησε με το ΟΛΚΕΣ και οι αρμόδιοι μας ενημέρωσαν ότι το έτος 2013, που αναγράφεται στις αυτές βεβαιώσεις, αφορά σε διαφορετικά ποσά από αυτά που ανεγράφησαν στην περυσινή όμοια βεβαίωση και για το έτος 2013, λόγω του τρόπου επιστροφής τους (αναδρομικά και σε 36 ισόποσες μηνιαίες δόσεις) και θα πρέπει να γίνει και φέτος τροποποιητική δήλωση όπως και πέρυσι, σε κάθε δε περίπτωση το ΟΛΚΕΣ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διευκολύνει το μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό στην εκπλήρωση των φορολογικών του υποχρεώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.