Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Από το ΕΣΕΕΕ Διοικητής στο 1ο Σύνταγμα Πεζικού στη Φλώρινα ο Συνταγματάρχης Ερμόλαος ΠαπαστεφανήςΠραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 26 Απριλίου 2017, στην έδρα του 1ου Σ/ΠΖ( στρατοπέδου Σκιαδοπουλου Ταγαρη) στη Φλώρινα, η τελετή παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων της Διοίκησης του 1ου Συντάγματος από τον απερχόμενο Συνταγματάρχη Γκίκα Φώτιο στο νέο Διοικητή, Συνταγματάρχη Ερμόλαο Παπαστεφανή, ο οποίος μετατέθηκε ως Δκτης από το Ευρωπαϊκό Στρατηγείο της Λάρισας.


Στην τελετή παρευρέθηκε ο Διοικητής της 9 Μ/Π Ταξιαρχίας (πρώην Α΄ Σ.Σ.) Ν. Κατσίκας, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί, υπαξιωματικοί, οι αρχές της πολής και της περιοχής καθώς και Εθνοφυλάκες του Τ.ΕΘ Φλωρίνης, οι οποίοι και παραχώρησαν το φωτογραφικό υλικό στο kranosgr.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.