Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Ο Διοικητής 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Αντγος Δ.Ζερβάκης συνεχάρη το Σύλλογο Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη(ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικά τα λόγια του Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη, έδωσαν υπεραξία στις λέξεις ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.


Τον  Γιώργο Τάτσιο πρόεδρο του Συνδέσμου φίλων του Οχυρού Ιστίμπεη συνεχάρη ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς,Δημόκριτος Ζερβάκης για την άρτια εκδήλωση που διοργάνωσαν με αφορμή την 76η επέτειο της μάχης των οχυρών Ιστίμπεη.

Ο Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ εντυπωσιάστηκε από τον επαγγελματισμό των αναβιωτών και από την ακρίβεια εκτέλεσης της μάχης και απένειμε  στον επικεφαλής του Συνδέσμου τον θυρεό του Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ του Ελληνικού Στρατού.

Η βράβευση και τα κολακευτικά λόγια του,έγιναν σε ανύποπτη στιγμή και μάλιστα εκεί κάτω στην πλαγιά που δόθηκε η” σκληρή μάχη”των αναβιωτών.


Δείτε παρακάτω το βίντεο: 

 epiloges.tv-mygonimo.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.