Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Αγρυπνία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ι.Ν Μεταμορφώσεως του Σωτήρος της 1ης Στρατιάς


Σε κλίμα κατάνυξης  και με κάθε εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια  και λαμπρότητα, τελέσθηκε χθες  βράδυ ιερά Αγρυπνία στον Ι.Ν Μεταμορφώσεως του Σωτήρος της 1ης Στρατιάς προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου.


Η ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου εψάλλη κατά τη διάρκεια του όρθρου και στη συνέχεια ακουλούθησε η Θεία Λειτουργία του Αγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου, οπου πλήθος κόσμου κοινώνησε των Αχράντων Μυστηρίων.


Της Ιεράς Αγρυπνίας προεξήρχε ο προιστάμενος του ναού Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Σαμαρά ο οποίος και μίλησε επίκαιρα.
Δείτε το πρόγραμμα του Ι.Ν Μεταμορφώσεως του Σωτήρος 1ης Στρατιάς με τις ακολουθίες της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.