Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Ο Καμμένος στον Realfm 97,8: Εμείς δεν θα αφήσουμε τη σημαία να την πάρει ο αέρας«Οι Έλληνες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι ισχυρές, έχουν υψηλό ηθικό και είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν την οποιαδήποτε πρόκληση» είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.

Αναφερόμενος στις κριτικές που δέχτηκε από την αντιπολίτευση για τη δήλωση του για τα Ίμια, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε: «Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η κυβέρνηση δεν είναι της απόψεως της κυβέρνησης Σημίτη, όπου ο κ. Πάγκαλος σαν λύση στην τουρκική επιθετικότητα πρότεινε να αφήνουμε τις σημαίες να τις παίρνει ο αέρας. Τις σημαίες τις υπερασπίζονται οι Έλληνες πολίτες αλλά και οι Ένοπλες Δυνάμεις, όταν ορκίζονται οι στρατιώτες, οι αξιωματικοί και οι υπαξιωματικοί λένε ότι θα υπερασπιστούν μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματος τους τις σημαίες και αυτό κάνουνε. Αυτή η κυβέρνηση αυτό κάνει, δεν αφήνει τη λογική Πάγκαλου, Σημίτη και των νεοφιλελεύθερων της ΝΔ, εδώ ο κ. Πάγκαλος λέει ότι ψηφίζει ΝΔ τώρα, αντιλαμβάνεστε ότι αυτή η κριτική προέρχεται από αυτούς τους κύκλους. Με αυτούς τους κύκλους δεν έχουμε καμία σχέση ούτε ο κ. Τσίπρας, ούτε εγώ, ούτε ο κ. Κοτζιάς».


Σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις ο κ. Καμμένος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «δεν τα έχουν βάλει μόνο με εμένα και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τα έχουν βάλει και με τη Γερμανία και με την Ολλανδία. Αυτή η επιθετικότητα και η επιλογή το να χρησιμοποιούνται όροι που δεν είθισται στη διπλωματία και στη διεθνή πολιτική και σε σχέσεις μεταξύ χωρών συμμαχικών. Η Τουρκία, η Ελλάδα, η Γερμανία και η Ολλανδία είναι μέλη του ΝΑΤΟ. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας και ο υπουργός Εξωτερικών επιτίθενται στους συμμάχους όπου από εκεί ζητά βοήθεια, ζητά να γίνει μέλος της ΕΕ και αυτή η ένταση που δημιουργεί ουσιαστικά δικαιώνει τις εθνικές θέσεις τις δικές μας. Οι οποίες ήταν πάντα υπέρ μίας ειρηνικής συνύπαρξης με την Τουρκία, προασπιζόμενοι βεβαίως τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, την εθνική μας ακεραιότητα και την εδαφική μας ακεραιότητα».

Ακούστε το ηχητικό ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.