Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Ο Υποστράτηγος Χρήστος Δρίβας νέος Eπιτελάρχης του NRDC-GR


Νέος επιτελέρχης του NRDC-GR αναλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, ο νεοπροαχθείς Υποστράτηγος Χρήστος Δρίβας.
Ο Υποστράτηγος Δρίβας ο οποίος υπηρετεί στο Νατοϊκό Στρατηγείο του Μιλάνου στην Ιταλία, πρόκειται να επαναπατρισθεί σύντομα για να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για μια σημαντική θέση η οποία ανατέθηκε σε έναν έμπειρο Έλληνα Αξιωματικό ο οποίος έχει τιμήσει τη χώρα από τις θέσεις που υπηρέτησε.
Να θυμίσουμε πως ο Υποστράτηγος Δρίβας ως Επιτελάρχης του Ευρωπαϊκού Στρατηγείου της Λάρισας, είχε φέρει εις πέρας τη δύσκολη στρατιωτική αποστολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία. Για το λόγο αυτό μάλιστα είχε τιμηθεί με το χρυσό μετάλλιο της Εθνικής Άμυνας της Γαλλίας.
Διαβάστε ΕΔΩ και  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.