Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Αντγος Νικ. Μανωλάκος: ''Σε επαγρύπνηση η ΑΣΔΕΝ. Έτοιμη και για εκτέλεση επιχειρήσεων''

Το νησί της Καλύμνου επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017, ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανωλάκος  συνοδευόμενος από το νέο Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο Δημήτριο Χούπη.


Τους Ανώτατους Αξιωματικούς υποδέχτηκε ο Διοικητής του 5/42 ΣΕ Συνταγματάρχης Νικόλαος Καζαντζής.

Ο  Διοικητή της ΑΣΔΕΝ επισκέφτηκε την έδρα του 5/42 ΣΕ ,το φυλάκιο της Χαλής και στη συνέχεια ανηφόρισε  για προσκύνημα στον άγιο  Σάββα όπου τον υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης κκ. Παίσιος, ο πρωτ.Αμφιλόχιος Σακαλλέρος και η Ηγουμένη.

Ο στρατηγός Ν.Μανωλάκος μετα το προσκύνημα στον Ιερό Ναό και στο σκήνωμα του Αγίου Σάββα, ξεναγήθηκε στους χώρους της Μονής και στο κελλί όπου έζησε ο άγιος .
Ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ ευχαρίστησε για την φιλοξενία τον Μητροπολίτη, ενώ έκανε και δηλώσεις για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της ΑΣΔΕΝ και των μονάδων της λέγοντας χαρακτηριστικά:


 Θέλω να σας πω ότι δεν θα πρέπει να ανησυχούμε. Οι δυνάμεις της ΑΣΔΕΝ και του Ελληνικού Στρατού είναι ισχυρές, ,είναι έτοιμες, είναι σε μόνιμη επαγρύπνηση,τα όπλα μας είναι πολλά ,είναι σύγχρονα ,τα ζηλεύουν πολλές προηγμένες Χώρες . Εκτελούμε την αποτρεπτική μας αποστολή κατά τέλειο τρόπο κι αν ποτέ χρειαστεί είμαστε έτοιμοι να εκτελέσουμε και επιχειρήσεις.Εκτιμώ ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ γιατί η δύναμη μας είναι εξαιρετική και αποτρεπτική.

Δείτε video με τις σχετικές δηλώσεις:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.