Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Αντγος Νικ. Μανωλάκος: ''Σε επαγρύπνηση η ΑΣΔΕΝ. Έτοιμη και για εκτέλεση επιχειρήσεων''





Το νησί της Καλύμνου επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017, ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανωλάκος  συνοδευόμενος από το νέο Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο Δημήτριο Χούπη.






Τους Ανώτατους Αξιωματικούς υποδέχτηκε ο Διοικητής του 5/42 ΣΕ Συνταγματάρχης Νικόλαος Καζαντζής.

Ο  Διοικητή της ΑΣΔΕΝ επισκέφτηκε την έδρα του 5/42 ΣΕ ,το φυλάκιο της Χαλής και στη συνέχεια ανηφόρισε  για προσκύνημα στον άγιο  Σάββα όπου τον υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης κκ. Παίσιος, ο πρωτ.Αμφιλόχιος Σακαλλέρος και η Ηγουμένη.









Ο στρατηγός Ν.Μανωλάκος μετα το προσκύνημα στον Ιερό Ναό και στο σκήνωμα του Αγίου Σάββα, ξεναγήθηκε στους χώρους της Μονής και στο κελλί όπου έζησε ο άγιος .








Ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ ευχαρίστησε για την φιλοξενία τον Μητροπολίτη, ενώ έκανε και δηλώσεις για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της ΑΣΔΕΝ και των μονάδων της λέγοντας χαρακτηριστικά:






 Θέλω να σας πω ότι δεν θα πρέπει να ανησυχούμε. Οι δυνάμεις της ΑΣΔΕΝ και του Ελληνικού Στρατού είναι ισχυρές, ,είναι έτοιμες, είναι σε μόνιμη επαγρύπνηση,τα όπλα μας είναι πολλά ,είναι σύγχρονα ,τα ζηλεύουν πολλές προηγμένες Χώρες . Εκτελούμε την αποτρεπτική μας αποστολή κατά τέλειο τρόπο κι αν ποτέ χρειαστεί είμαστε έτοιμοι να εκτελέσουμε και επιχειρήσεις.Εκτιμώ ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ γιατί η δύναμη μας είναι εξαιρετική και αποτρεπτική.

Δείτε video με τις σχετικές δηλώσεις:


Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Αντγος Νικ. Μανωλάκος: ''Σε επαγρύπνηση η ΑΣΔΕΝ. Έτοιμη και για εκτέλεση επιχειρήσεων''
Αντγος Νικ. Μανωλάκος: ''Σε επαγρύπνηση η ΑΣΔΕΝ. Έτοιμη και για εκτέλεση επιχειρήσεων''
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjD-PsWUogMHPfa8kYPFoixz5z2fZVJcwRotQgzhpoKqUYbnqfXBXUkcJgsqeUkNuCD9bIQlPFVPLU3NRDcxU9Xv3eAgU59zo2tc4nGJugZb9pOAs66lbb8nl5foJoYSB_9uJFPHDOEM4E/s640/888.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjD-PsWUogMHPfa8kYPFoixz5z2fZVJcwRotQgzhpoKqUYbnqfXBXUkcJgsqeUkNuCD9bIQlPFVPLU3NRDcxU9Xv3eAgU59zo2tc4nGJugZb9pOAs66lbb8nl5foJoYSB_9uJFPHDOEM4E/s72-c/888.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/03/blog-post_977.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/03/blog-post_977.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy