Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Πως σχολιάζουν κύκλοι του ΓΕΣ την επιστολή του Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού

Δεν έχει επιβληθεί και ούτε έχει ζητηθεί καμία τιμωρία στο σημαιοφόρο του 575 Τάγματος Πεζοναυτών που παρήλασε την 25η Μαρτίου ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας. Αυτό αναφέρουν κύκλοι του ΓΕΣ στο kranosgr, σχολιάζοντας την ανοιχτή επιστολή του Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Στρατηγού  Ελευθέριου Συναδινού προς τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.

''Το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση και αυτό που έχει ζητηθεί από τον κύριο Αρχηγό είναι να εξεταστεί το κατά πόσο η στάση ενός σημαιοφόρου των Πεζοναυτών την ημέρα της Εθνικής Επετείου ήταν αυτή που προβλέπεται. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Το εάν επιβληθεί ποινή αυτό θα το κρίνει και θα το αποφασίσει ο ίδιος ο Αρχηγός εφόσον ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες''.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.