Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Αρετή και Τόλμη με συνέντευξη του Α/ΓΕΕΘΑ και δυο “σιδηρές κυρίες”! ΒΙΝΤΕΟΗ εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων “Με Αρετή και Τόλμη”, επέστρεψε στις τηλεοπτικές οθόνες,μέσω της κρατικής τηλεόρασης. Η πρώτη εκπομπή πολύ δυνατή και με ουσία. Συνέντευξη του Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη και δύο “σιδηρών κυριών” της Ευρώπης. Γερμανία και Ολλανδία έχουν εμπιστευθεί την Άμυνα σε δυο κυρίες .Και οι δύο μίλησαν στην εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων.
Δύο κυρίες παρουσιάζουν την εκπομπή. Η Αλεξία Τασούλη και η Βίκυ Παπαλούκα.
Νομίζουμε ότι ακόμη κι όσοι είχαν ή έχουν κάποιες επιφυλάξεις για την επιτυχία της εκπομπής θα πειστούν από τα ποσοστά τηλεθέασης.Τα οποία με βεβαιότητα λέμε ότι θα ΄ναι υψηλά. Για τις ΕΔ ενδιαφέρονται οι πολίτες.
Καλό το ξεκίνημα ,ευχόμαστε καλή συνέχεια. Ελπίζουμε ότι ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος δεν θα υποκύψει στον πειρασμό προκατόχων του που είχαν μετατρέψει την εκπομπή από εκπομπή των ΕΔ σε εκπομπή του υπουργού. Στην πρώτη προβολή της ο Καμμένος εμφανίστηκε μόνο σε μια δήλωση για τη Σύνοδο υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ.

Πολύ καλό το κομμάτι με την ιστορία. Οι ΕΔ διαθέτουν τεράστιο οπτικό αρχειακό υλικό που πρέπει να αξιοποιηθεί.

Με λίγα λόγια η εκπομπή μπορεί να γίνει “εργαλείο” για την ουσιαστική προβολή των ΕΔ. Πρότασή μας να μην “φοβηθεί” να δώσει βήμα και στις καθημερινές ανησυχίες του προσωπικού των ΕΔ.

Καλή η αρχή ,ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια,με τις απαραίτητες βελτιώσεις. Για τον χρόνο και τα μέσα που είχε το επιτελείο της εκπομπής να παραδώσει το πρώτο επεισόδιο, το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.

Στο βίντεο ολόκληρη η πρώτη εκπομπή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.