Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Αποκαθιστά την ιεραρχία του Υγειονομικού του ΣΞ ο Αντγος Στεφανής
Νέος Διευθυντής Υγειονομικού του ΓΕΣ αναλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, ο μέχρι σήμερα Διευθυντής του 401 ΓΣΝ Αθηνών Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Φιλιππάκης, ο οποίος θα διαδεχθεί τον νεοπροαχθέντα Υποστράτηγο Παν. Κοτιλέα που μετακινείται στο 401.

Με την κίνηση αυτή ο Αντιστράτηγος Στεφανής επαναφέρει την ιεραρχία του Υγειονομικού του Στρατού Ξηράς στους κανονικούς ρυθμούς αφού μέχρι σήμερα συνέβαινε το εξής, ο Διευθυντής του Σώματος να είναι Ταξίαρχος και συνεπώς νεότερος από τους Διευθυντές του 401 και του 424 στρατιωτικών νοσοκομείων οι οποίοι ήταν Υποστράτηγοι.

Μετά την αποστρατεία του Διευθυντή του 424 Αντγου ε.α Τσελεντάκη και την τοποθέτηση του Υποστρατήγου Φιλιππάκη στη ΔΥΓ, το Υγειονομικό του Στρατού επανήλθε ιεραρχικά στους κανονικούς του ρυθμούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.