Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Ξεκίνησε η συνεδρίαση του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου


Σε εξέλιξη βρίσκεται η πρώτη συνεδρίαση του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου με τη νέα του σύνθεση για τις κρίσεις των ανωτάτων και ανωτέρων Αξιωματικών των ΕΔ.

Ήδη στο συμβούλιο συμμετέχουν δύο ακόμη μέλη και συγκεκριμένα οι νεοπροαχθέντες Αντιστράτηγοι Κωνσταντίνος Φλώρος Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ και Νικόλαος Μανωλάκος Διοικητής ΑΣΔΕΝ. 

Σήμερα το πρωί το ανώτατο συμβούλιο θα ασχοληθεί με τις προαγωγές και αποστρατείες υποστρατήγων και ταξιάρχων όπλων ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ''ακουμπήσουν'' και τους Συνταγματάρχες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.