Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Ένας πολίτης των Σκοπίων γράφει στην πατρίδα του για τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη


Ο Επίσκοπος των Στόβων κ.Δαυίδ.
           Ενσωματωμένη εικόνα 1
        <<   Καλός γείτονας ο Παπαδιαμάντης.

Ο μεθυσμένος από την αλήθεια, δείχνει την πραγματικότητα εδώ και τώρα. >>

   Ένας "Ρωμιός" πολίτης των Σκοπίων, ο Επίσκοπος Στοβίων κ.Δαβίδ από την κανονική Αρχιεπισκοπή της Αχρίδος,  ο οποίος αποφοίτησε στη Θεσσαλονίκη στο ΑΠΘ, έγραψε σήμερα μια στήλη για τον Παπαδιαμάντη,  στην πιο γνωστή εφημερίδα στα Σκόπια   "Ελεύθερος Τύπος".


Στην στήλη αυτή κάλεσε τους πολιτικούς και τους πολίτες να αρχίσουν να δημιουργούν καλές γειτονικές σχέσεις έχοντας σαν βάση την αλήθεια.

Στο κείμενο ο Επίσκοπος Δαβίδ γράφει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι Έλληνας και πατέρας του Ελληνισμού, και λέει ότι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσουν καινούργιες και καλύτερες γειτονικές σχέσεις, είναι οι πολίτες των Σκοπίων να ενδιαφερθούν και να καταλάβουν την μεγαλειότητα του ελληνικού πολιτισμού. 

 

Ολόκληρο το κείμενο στη σκοπιανή γλώσσα στο λινκ που ακολουθεί: http://plusinfo.mk/mislenje/2570/papadiamantis
       
           επιμέλεια: Θωμάς Αναστασιάδης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.