Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Δηλώσεις με νόημα από το Διοικητή του Δ'ΣΣ Αντγο Γεώργιο Καμπά
Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο ο εορτασμός της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στην Ξάνθη.

Ο εορτασμός κορυφώθηκε με την μεγάλη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην οδό 28ης Οκτωβρίου, μετά την κατάθεση στεφάνων που έγινε στη Ηρώο της πόλης.
Μετά το τέλος της παρέλασης στις δηλώσεις του ο Διοικητής του Δ’ ΣΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, στην πρώτη του παρέλαση από τη θέση αυτή, μίλησε στις δηλώσεις για τη σημασία της επετείου και σημείωσε ότι το σύνθημα «η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει» είναι σύγχρονο και σημερινό καθώς και ότι οι νέοι της περιοχής που παρέλασαν είναι ζυμωμένοι με τις αρχές και της παραδόσης του λαού μας. Όπως ανέφερε, το Δ’ ΣΣ παρελαύνει σε 15 πόλεις και εκπέμπει το μήνυμα της αποτροπής για κάθε αντίπαλο, στη Θράκη και κατέληξε, λέγοντας ότι, ο Στρατός παρέχει στον κόσμο της περιοχής αίσθημα ασφάλειας ώστε να συνεχίζει απερίσπαστος το ειρηνικό του έργο.

Δείτε βίντεο από την στρατιωτική παρέλαση στην Ξάνθη:
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.