Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Επαναλειτουργία κέντρου εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στην Κω


Η επαναλειτουργία του κέντρου εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων (πριν μερικά χρόνια λειτουργούσε στο 295 ΤΕ στον Αμπάβρη) στην Κω είναι μέσα στον σχεδιασμό του Υπ. Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με πληροφορίες. Συνολικά, 13 Σημεία Κατάταξης νεοσυλλέκτων θα λειτουργήσουν από τον προσεχή Ιούλιο στα νησιά και την ηπειρωτική χώρα.

Ειδικότερα για τον στρατό ξηράς τα ΣΚ για την ηπειρωτική Ελλάδα θα είναι:

ένα πλησίον της Αθήνας πχ ΚΕΤΘ Αυλώνα, ένα Θεσσαλονίκη πχ 586 Μ/Π ΤΠ, ένα πλησίον Ξάνθης Στρατόπεδο «Υπίατρου Τριανταφυλλίδη» κι ένα πλησίον Λάρισας ΚΕΠΒ, ή ΚΕΥΠ.

Για την νησιωτική Ελλάδα προβλέπονται:

Ένα ΣΚ στην Κρήτη και από ένα ΣΚ στην έδρα κάθε ΑΔΤΕ (Κω, Ρόδο, Σάμο, Χίο)
Καθώς και ειδικά ΣΚ για ειδικές κατηγορίες: ΕΛΔΥΚ, ΣΔ ΕΝ,  ΥΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.