Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Ξεκίνησαν τα συμβούλια κρίσεων του Στρατού Ξηράς

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του kranosgr, ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 20/3 τα συμβούλια κρίσεων  για το βαθμό του Αντισυνταγματάρχη Όπλων και Σωμάτων του Στρατού Ξηράς.


Όπως προβλέπουν οι κανονισμοί μετά την ολοκλήρωση των κρίσεων μέχρι το βαθμό του Συνταγματάρχη, συγκροτούνται τα συμβούλια προαγωγών του Στρατού Ξηράς τα οποία και εξετάζουν τις προαγωγές στους επόμενους μικρότερους βαθμούς ξεκινώντας από τους Αντισυνταγματάρχες. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την κάλυψη των κενών θέσεων στο βαθμό του Συνταγματάρχη από τους προαχθέντες Αντισυνταγματάρχες, τα συμβούλια θα συνεχισθούν και για τους μικρότερους βαθμούς.


Όσον αφορά τα συμβούλια μεταθέσεων, αυτά δεν μπορούν να συγκληθούν εφόσον δεν έχουν ολοκληρωθεί πρώτα οι προαγωγές. Οι πρώτες μεταθέσεις - τοποθετήσεις που θα ανακοινωθούν θα είναι αυτές των Συνταγματαρχών σε περίπου ένα μήνα.


Πάντως στο ΓΕΣ καταβάλουν προσπάθεια η διαδικασία των μεταθέσεων για όλους τους βαθμούς να ολοκληρωθεί πριν τις 15 Ιουνίου, ημερομηνία ρεκόρ κατά την οποία είχαν ανακοινωθεί πέρυσι όλα τα ονόματα των μετατιθέμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.