Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Πολλές «καμπάνες» και μία παραίτηση λόγω... Καμμένου

Την παραίτηση του υπεύθυνου βάρδιας, Aντισυνταγματάρχη ψυχιάτρου, και αρκετές... φυλακές έφερε το «ξέ­σπασμα» του υπουργού Πάνου Καμμένου κατά την επίσκεψή του στο 401 Γενικό Στρατιωτι­κό Νοσοκομείο, το απόγευμα του Σαββάτου.


Σύμφωνα με την ''ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ'', όλα ξεκίνησαν όταν ένας δικός του άνθρωπος εισήχθη ως έκτακτο περιστατικό στο 401 ΓΣΝ και ο υπουργός βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρε­στη έκπληξη, αφού στον θάλαμο αναμονής βρίσκονταν περίπου 50 άτομα, ορισμένα εκ των οποίων περίμεναν μέχρι και 2,5 ώρες για να εξυπηρετη­θούν. Αυτό κατήγγειλαν οι ίδιοι oι ασθενείς στον κ. Καμμένο, ο οποίος πέρασε αιφνιδιαστικά την πύλη του 401 προκειμένου να πάει στο 251 ΓΝΑ, όπου νο­σηλεύεται στενό συγγενικό του πρόσωπο.

Τα πράγματα «αγρίεψαν» όταν το Γραφείο Κίνησης Ασθενών δήλωσε στον ΥΠΕΘΑ ότι η καθυστέρηση οφειλόταν σε βλάβη του εκτυπωτή. Τότε ο κ. Καμμένος ζήτησε να δει τον επόπτη της βάρδιας (Aντισυνταγματάρχης ψυχίατρος), ο οποίος καθυστέρησε 30 λε­πτά, τα πράγματα οξύνθηκαν, με αποτέλεσμα την παραίτηση του γιατρού.

Ο υπουργός κάλεσε τον διευθυντή του νοσοκο­μείου και τον Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, για να δοθούν εξηγή­σεις, ο κ. Καμμένος τις έκρινε ανεπαρκείς και αυτό είχε απο­τέλεσμα να πέσουν «καμπά­νες» 20 και 30 ημερών σε τρία στελέχη του νοσοκομείου.


(ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-21/03/2017)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.