Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Πρωϊνή γυμναστική στο Στόλο με πρώτους στη γραμμή Α/ΓΕΕΘΑ και Αρχηγό Στόλου!

Έκπληξη πολύ νωρίς το πρωί στο Στόλο. Ο Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλης Αποστολάκης και ο Αρχηγός Στόλου Ι.Παυλόπουλος ,”βάτραχοι” και οι δύο, “μπήκαν πρώτοι στη γραμμή” και έτρεξαν αρκετά χιλιόμετρα μαζί με προσωπικό του Στόλου.


Το μήνυμα από τους δύο Αρχηγούς “βάτραχους” για τα ευεργετικά αποτελέσματα της γυμναστικής σαφές. Αλλά πρέπει να ΄ναι και διαρκές. Και να το λαμβάνουν τα στελέχη από τις Σχολές ακόμη. Μετά όσο να ΄ναι ίσως και να ΄ναι αργά.


Οι δύο Αρχηγοί πάντως τα πήγαν μια χαρά κι έβγαλαν το “πρόγραμμα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.