Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Έκοψαν πίτα και βράβευσαν οι Απόστρατοι Αξιωματικοί του Τεχνικού Σώματος Στρατού Παραρτήματος Περιφέρειας Θεσσαλίας


Έκοψαν πίτα και βράβευσαν οι Απόστρατοι Αξιωματικοί του Τεχνικού Σώματος Στρατού Περιφέρειας Θεσσαλίας .
Την 22α Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν στη ΛΑΦΛάρισας , η κοπή της βασιλόπιτας του Παραρτήματος Σ.Α.Α.ΤΧ.Σ Περιφέρειας Θεσσαλίας και η βράβευση διακριθέντων ε.ε στελεχών,καθώς επίσης των αριστεύσαντων μαθητών Λυκείου και εισαχθέντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ τέκνων εν ε.ε και ε.α Αξκών .
Την πίτα έκοψαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υπτγος ε.α κ. Ιερεμίας Τσιμπερδώνης και ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Ανχης ε.α κ. Θεοδόσιος Καραβίδας , ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Νικηφόρος Κοντογιάννης , ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Λαρίσης κ΄ Τυρνάβου κ.κ. Ιγνάτιου .

Τυχεροί της εκδήλωσης , το Παράρτημα του Συνδέσμου μας και η κ. Φανή Γεροστέργιου σύζυγος του Ανχη ε.α κ. Γεροστέργιου .
Την εκδήλωση τίμησαν και λάμπρυναν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του συνδέσμου κ. Ιερεμίας Τσιμπερδώνης , ο οποίος  και  βράβευσε  τα ε.ε στελέχη του 307 ΤΣΥΑΥ.
Ο Υπτγος ε.α κ. Δημήτριος Ντζιαχρήστος και βράβευσε την μαθήτρια Άννα- Μαρία Χατζή . Ο Υπτγος ε.α κ. Βασίλειος Τσιαμούρας και βράβευσε τον μαθητή Παναγιώτη Καλαπανίδα . Ο Δκτής του 303 ΠΕΒ Σχης(ΤΧ)ε.ε κ.Σπυρίδων Ζώης ,ως εκπρόσωπος του Δκτή 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ , και βράβευσε την μαθήτρια Μαρία – Αντωνίνα Βλάχου . Ο Δκτής του304 ΠΕΒ Σχης (ΤΧ) ε.ε κ. Γεώργιος Ουρουμίδης και βράβευσε τον πρωτοετή εύελπη Νικόλαο Παναγιωτίδη . Ο Δκτής του 307 ΤΣΥΑΥ Σχης (ΤΧ) ε.ε κ. Αχιλλέας Ντάντος και βράβευσε τον πρωτοετή φοιτητή της φαρμακευτικής Δημήτριο Ουρουμίδη . Ο Δκτής του 1ου ΤΕΑΥ Άνχης (ΤΧ) ε.ε κ. Γεώργιος Πρασσάς και βράβευσε την μαθήτρια Αικατερίνη Καϊτατζή .

Ο Άνχης ε.α κ. Δημήτριος Κοθράς και βράβευσε την μαθήτρια Αλεξάνδρα Καρβούνη .
Ο Άνχης ε.α κ. Ιωάννης Λεβιδιώτης και βράβευσε την μαθήτρια Γεωργία Σιδερίδου .
Ο εκπρόσωπος της Ε.Α.Α.Σ κ. Χρήστος Μιχάλης και βράβευσε τον Ιωάννη-Ρένο Ευσταθίου .
Ο Άνχης ε.α κ. Δημήτριος Καραγιάννης και βράβευσε την μαθήτρια Δήμητρα-Δέσποινα Τοσιλιάνη.
Ο Άνχης ε.α κ. Κων/νος Μυγδανάλευρος και βράβευσε την Ανδριάννα Βόσσου .
Ο Άνχης ε.α κ. Κων/νος Τσιτσιπάς και βράβευσε την Ευφροσύνη Χασιώτη .
Ο Άνχης ε.α κ. Ελευθέριος Νικολάου και βράβευσε τον Τχη(ΤΧ) ε.ε Παναγιώτη Ανδριανέση.
Ο Τχης ε.α κ. Κων/νος Μανώλης και βράβευσε την φοιτήτρια οικονομικού Ελένη Βόσσου.
Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Υπτγοι ε.α κ.Δημήτριος Τσιουρβόπουλος ,και ο κ. Σωτήριος Ρόμπολας , ο Ταξχος ε.α κ. Δήμητριος Παναγιωτίδης και ο Ταξχος ε.α κ. Γεώργιος Τοσιλιάνης και όλα σχεδόν τα αξιότιμα μέλη του Παραρτήματος του Συνδέσμου μας.
Η όλη τελετή έκλεισε με ευχές και ζωγραφισμένη τη χαρά στα πρόσωπα όλων , καταδεικνύοντας άτι σήμερα έχουμε μεγαλύτερη από ποτέ ανάγκη, για τη σύσφιξη των σχέσεων ε.ε και ε.α συναδέλφων,ακυρώνοντας τον ν. Κατρούγκαλου που μας διαχώρισε,ευτυχώς μόνο στα χαρτιά και όχι από τις ρίζες μας και από την ομοψυχία μας .
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του τοπικού Δ.Σ, του Παραρτήματος του Σ.Α.Α.ΤΧ.Σ Περιφέρειας Θεσσαλίας ,σας ευχαριστούν θερμά και εύχονται σε όλα τα Μέλη του Συνδέσμου μας , καθώς και σε όλους τους απανταχού συναδέλφους του Τεχνικού Σώματος

                                      '' Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2017 ,,

                                                                                      -Ο-
                                                Πρόεδρος


                                                Ανχης (ΤΧ)ε.α Θεοδόσιος Καραβίδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.