Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Ο συγκινημένος Ναύαρχος της παρέλασης

Η έκφραση στο πρόσωπο του Αρχηγού Στόλου Αντιναύαρχου Γ.Παυλόπουλου μπροεί να “διαβαστεί” ως μια στιγμή συγκίνησης,την ώρα που παρακολουθεί την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα. Μπορεί να ΄ναι μια τυχαία έκφραση του προσώπου του, που συνέπεσε με το “κλικ” της φωτογραφικής μηχανής του Νίκου Παναγιωτόπουλου, που τράβηξε το συγκεκριμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο.


Δεν είναι διόλου απίθανο κάποιος να συγκινηθεί παρακολουθώντας τη στρατιωτική παρέλαση. Ακόμη κι αν είναι Ναύαρχος προερχόμενος από τους σκληροτράχηλους ΟΥΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.