Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Φωτορεπορτάζ από την παράδοση - παραλαβή Διοίκησης της Σχολής Μηχανικού


Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 14 Μαρτίου, η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Μηχανικού στο Λουτράκι...


Ο προαχθείς σε υποστράτηγο προηγούμενος διοικητής κος Μηνάς Παπαδάκης ύστερα από παραμονή ρεκόρ για τέσσερα χρόνια στην Σχολή Μηχανικού μετατίθεται στο ΓΕΕΘΑ και νέος διοικητής αναλαμβάνει ο ταξίαρχος(ΜΧ) Ηλίας Αρσένος.

Ο ταξίαρχος (ΜΧ) Μηνάς Παπαδάκης υπηρέτησε πραγματικά και διοίκησε την Σχολή Μηχανικού επί τέσσερα χρόνια με πάρα πολύ ζήλο και πάθος ,τιμώντας έτσι τον Ελληνικό Στρατό και τον όρκο που έδωσε.

Πρόκειται για έναν σεμνό αλλά και δυναμικό άνθρωπο, έναν άξιο αξιωματικό, που τιμά το στράτευμα.

Αγαπήθηκε από όλους εντός του στρατοπέδου αλλά κυριότερα από τον κόσμο της Κορινθίας του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και στο νέο πόστο του.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και στον νέο διοικητή και να σταθεί κι εκείνος αντάξιος του μεγάλου έργου του απερχόμενου διοικητή.Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.