Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Το “επεισοδιακό” ΑΝΣ και τα “α λα καρτ” σωματικά κριτήρια!
Παρών κανονικά στο Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο ο Α/ΓΕΝ Νίκος Τσούνης παρά το κάταγμα και το χειρουργείο στον αστράγαλο! Ο Α/ΓΕΝ με “πατέντες” πήγε στο ΓΕΝ για το ΑΝΣ, το οποίο όπως μάθαμε ήταν και λίγο επεισοδιακό! Τα “σωματικά κριτήρια” που είχε θεσπίσει ο πρώην Α/ΓΕΝ Γιώργος Γιακουμάκης φαίνεται ότι ξεχάστηκαν την επομένη της αποστρατείας του. Γιατί το λέμε αυτό;

Γιατί όταν έπεσε στο τραπέζι του ΑΝΣ όνομα ανώτερου  αξιωματικού Διοικητή που σε καμία περίπτωση δεν “έπιανε” τα “κριτήρια Γιακουμάκη” και όχι μόνο, λογικά ο Αρχηγός Στόλου εξέφρασε την άποψή του για μετακίνησή του σ΄ άλλη υπηρεσία απ΄ αυτή που μέχρι σήμερα υπηρετεί. Ως ΟΥΚ έχει επιπλέον λόγους να δίνει σημασία και στα σωματικά προσόντα των στελεχών. Προς μεγάλη του έκπληξη, διαπίστωσε ότι ήταν σχεδόν  …μόνος! 

Σ΄ ότι μας αφορά απολύτως καμία έκπληξη! Έχουμε συνηθίσει πια από παράδοξες -ας τις πούμε έτσι- αποφάσεις. Το γιατί θα δικαιωθεί στη φωτογραφία που ακολουθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.