Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Επιστημονική διάλεξη από Στρατιωτικούς γιατρούς στη Λήμνο
Το Σάββατο 4 Μαρτίου στην Δημητριάδειο Σχολή του Κοντοπουλίου Λήμνου πραγματοποιήθηκε ομιλία με τίτλο «Αλήθειες και μύθοι σχετικά με την υγεία μας».

Ομιλητές ήταν οι διδάκτορες Λούκας Θωμάς (Παθολόγος) και Τσιρακίδης Γεώργιος (Βιοπαθολόγος).Αναπτύχθηκαν θέματα σχετικά με απλές καθημερινές ιατρικές καταστάσεις όπως η διάγνωση και η αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη και της αρτηριακής υπέρτασης.

ΛΟΥΚΑΣ ΤΣΙΡΑΚΙΔΗΣ


Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και βομβάρδισε τους δύο ομιλητές με συνεχόμενες ερωτήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.