Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Ηλία Λεοντάρη, Αρχηγέ της Εθνικής Φρουράς, ο Κυπριακός Ελληνισμός εναποθέτει σε σένα τις ελπίδες του
Των Αλέξη Γεωργιάδη και
Άθου Ευαγγελίδη
​Σε λίγες ημέρες αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντα του ο νέος Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, Στρατάρχης μέχρι πρόσφατα της 1ης Στρατιάς των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, σε μια πολύ κρίσιμη και καθοριστική για το στράτευμα στιγμή.Η δράση του, οι αποφάσεις του και το τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Δύναμη, ενδέχεται να κρίνουν και το μέλλον της. Αν δηλαδή η Εθνική Φρουρά θα ζήσει ή θα αφεθεί να πεθάνει.

Το ΜΑΧΗdefence.com εύχεται στο νέο Α/ΓΕΕΦ κάθε επιτυχία στο ομολογουμένως πολύ δύσκολο έργο του. Ταυτόχρονα, με κάθε σεβασμό προς το άτομο, το αξίωμα, τη θέση του αλλά και τη μέχρι σήμερα προσφορά του στο Ελληνικό Έθνος και στις Ένοπλες Δυνάμεις, επισημαίνουμε τα ακόλουθα στον νέο Α/ΓΕΕΦ:

Αρχηγέ,
  • Η Εθνική Φρουρά βρίσκεται σήμερα σε δεινή κατάσταση. Δεκαετίες λανθασμένων χειρισμών και αποφάσεων, οικονομική ανέχεια, μειώσεις στους αμυντικούς προϋπολογισμούς, επηρέασαν άκρως αρνητικά το αξιόμαχο του στρατεύματος. Σε σένα εναπόκειται να αναστρέψεις αυτή την κατάσταση.
  • Ο Κυπριακός Ελληνισμός μιας ημικατεχόμενης από τον Τούρκο κατακτητή Πατρίδας προσβλέπει σε σένα. Σε περιβάλλει με εμπιστοσύνη και αγάπη και αναμένει από εσένα να αποκαταστήσεις την χαμένη Εθνική Υπερηφάνεια του.
  • Σε αυτή εδώ την εσχατιά του Ελληνισμού, οι Έλληνες της Κύπρου αγωνίζονται για φυσική και Εθνική επιβίωση στη γη των προγόνων τους. Μια γη που για χιλιάδες χρόνια ήταν και παρέμεινε ελληνική. Θωράκισε τον Κυπριακό Ελληνισμό από τις εχθρικές επιβουλές.
  • Εναποθέτουν στα χέρια σου οι Έλληνες της Κύπρου, την ασφάλεια τους, τη ζωή τους, τις ελπίδες και τα όνειρα τους. Μην τους απογοητεύσεις.
  • Αναστήλωσε την Εθνική Φρουρά. Προχώρησε σε πραγματική αναβάθμιση και ανανέωση της ώστε αυτή να ξαναβρεί τη χαμένη της αίγλη, να αποκατασταθεί ως ικανή αποτρεπτική δύναμη στη συνείδηση του λαού μας. Φρόντισε ώστε στην πράξη και όχι στα λόγια να μπορέσει με επιτυχία η Εθνική Φρουρά να φέρει εις πέρας την αποστολή της.
  • Απέναντι σου έχεις ένα πάνοπλο κατοχικό στρατό σε επιθετική διάταξη, που συνεχώς αναβαθμίζεται. Να απαιτήσεις και να λάβεις την έμπρακτη στήριξη της Πολιτείας στην αναβάθμιση της Εθνικής Φρουράς, με την εξασφάλιση ικανών μέσων αποτροπής για τη Δύναμη. 
  • Μην αφήσεις να σε πάρει το ρεύμα. Μην συνθηκολογήσεις. Μην επιτρέψεις στο κατεστημένο να εμποδίσει το Έργο σου.
  • Στήριξε έμπρακτα τα στελέχη της Εθνικής Φρουράς. Ελληνοκύπριους και Ελλαδίτες. Από τους ανώτατους αξιωματικούς, μέχρι τον τελευταίο υπαξιωματικό, ΕΠΥ και Εθελόντρια. Είναι αυτοί που κράτησαν και κρατούν με συνεχείς προσωπικές, οικογενειακές και οικονομικές θυσίες την Εθνική Φρουρά ζωντανή μέχρι σήμερα. Αποκατάστησε τους και ανόρθωσε το φρόνημα και το ηθικό τους.. Αγωνίσου για τα δίκαια αιτήματα τους. Το έμψυχο υλικό του στρατεύματος είναι ό,τι καλύτερο αυτή τη στιγμή η Εθνική Φρουρά.

Το ΜΑΧΗdefence.com θα στηρίζει κάθε προσπάθεια σου προς τις πιο πάνω κατευθύνσεις. Αποτελεί δική μας υπόσχεση να σταθούμε δίπλα σου στη δύσκολη προσπάθεια αναστύλωσης της Εθνικής Φρουράς.

Ο Θεός και οι προσευχές ολόκληρου του Κυπριακού Ελληνισμού μαζί σου Αρχηγέ.

Τμήμα Ειδήσεων: ΜΑΧΗdefence.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.