Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Ποιο ήταν το δίλημμα του Α/ΓΕΑ και τι αποφάσισε


Σε μεγάλο δίλημμα βρέθηκε ο Α/ΓΕΑ Χρήστος Χριστοδούλου για την τύχη των στελεχών της κατηγορίας “εκτός οργανικών θέσεων” (ΕΟΘ). Από τη μία υπήρχε το επιχείρημα ότι πολλά απ΄ αυτά τα στελέχη επιθυμούσαν να παραμείνουν για λόγους οικονομικούς. Από την άλλη όμως είναι γεγονός ότι η παραμονή μεγάλου αριθμού στελεχών εκτός οργανικών θέσεων (ΕΟΘ), προκαλεί “στρεβλώσεις στο σύστημα” αλλά και μεγάλη επιβάρυνση στον προϋπολογισμό της Π.Α. λόγω του ότι οι “ιπτάμενοι” (ΕΟΘ) ελάμβαναν και πτητικό επίδομα!!Επικράτησε η δεύτερη άποψη και η ηγεσία του ΓΕΑ τόλμησε να προχωρήσει στην απομάκρυνση πολύ μεγάλου αριθμού στελεχών αυτής της κατηγορίας. Οι μόνοι που παρέμειναν είναι ιπτάμενοι που έχουν σχέση με τις πτήσεις πυροσβεστικών αεροσκαφών.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι αποστρατεύτηκαν 83 στελέχη εκτός οργανικών θέσεων (ΕΟΘ). Γι΄ αυτό και γράψαμε χθες για “σίφουνα” Χριστοδούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.