Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Υπουργική απόφαση αδειών στρατιωτικού προσωπικού - φοιτητική άδεια
Προσπαθώντας κάποιοι να πλήξουν και να ακυρώσουν την προσπάθεια της Ομοσπονδίας μας, διακινούν τις τελευταίες ημέρες κακογραμμένα σενάρια, αναρτώντας μάλιστα κείμενα σταλμένα από ανύπαρκτους συναδέλφους μας, που καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η Π.Ο.Ε.Σ. δεν προτείνει και δεν διεκδικεί την αλλαγή της υπουργικής απόφασης περί αδειών του στρατιωτικού προσωπικού. 


Θέλουμε να ενημερώσουμε τους "ολίγους" συναδέλφους μας ότι όσο και να προσπαθούν θα βλέπουν μόνο τον καθρέπτη τους. Θα τους παροτρύνουμε δε να διαβάσουν την πρότασή μας, γιατί είναι σίγουρο ότι δεν το έκαναν μέχρι και σήμερα, καθόσον έψαχναν αγωνιωδώς νυχθημερόν να βρουν τρόπους πώς θα μας μηδενίσουν, αλλά δεν τους έβγαινε.
 

YA ADEIVN by ΠΟ ΕΣ on Scribd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.