Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Θεσσαλοί στην Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
Την  Κυριακή 5/3/2017 μετά την λήξη της εκλογικής διαδικασίας και ώρα 14:30 στην αίθουσα Bowling στη Λάρισα επί της οδού Βόλου, συνεδρίασε η εφορευτική επιτροπή που διενήργησε τις εκλογές της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας, για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), η οποία αποτελείται από τους :
1. Γιώτας Κων/νος (Πρόεδρος)

2. Καράβας Θωμάς (Μέλος)
3. Τόπας Θεόδωρος (Μέλος)

Αφού καταμέτρησε τους φακέλους οι οποίοι συμφωνούν με τον αριθμό των ψηφισάντων τους οποίους ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής υπέγραψε και αφού προέβη στην καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης, ανακοινώνει τα εξής αποτελέσματα:
Τακτικοί Σύνεδροι:
Στέφανος Κουκουράβας
Νικόλαος Γκαμπλιάς

Αναπληρωματικοί Σύνεδροι:
Κων/νος Παπαδούλης
Λεωνίδας Κολονιώτης & Δημήτριος Κυρίτσης (ισοψήφισαν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.